Kdo smo fa maik?

Začetki poslovanja so bili usmerjeni na področje špedicije in transporta, kasneje pa smo začeli intenzivno razvijati tudi področje skladiščenja. Obseg našega poslovanja se je v zadnjih letih močno povečal. Smo hitro rastoče podjetje z jasno opredeljeno strategijo rasti in razvoja.

Oblikovali smo se v mlado in ambiciozno ekipo, kolektiv, ki je strokovno podkovan, samozavesten in sposoben izvajati kakovostne storitve na področju logistike, ki postaja vse kompleksnejša.

Smo tretje največje logistično podjetje, ki za zahteven gigantski nemški koncern že vrsto let izvaja celovite logistične storitve.

.

Podjetje F.A. MAIK d.o.o. je podjetje, ki izvaja celovite logistične storitve in je v 100% zasebni lasti. Podjetje F.A. maik d.o.o. je leta 1992 ustanovil gospod Marjan Bezjak.

S premišljeno strateško politiko in željo, da bi svoje kakovostne celovite rešitve strankam nudili tudi na trgu Balkana, smo v letu 2009 odprli podjetje v Srbiji. Izkušnje, ki smo si jih pridobili in znanje, ki ga neprestano izpopolnjujemo, nam omogočajo, da delo opravljamo profesionalno.

Spoznali smo, da je največji kompliment, ki ga strankam lahko podarimo odlično opravljena storitev, ki izpolni pričakovanja in želje strank ter upošteva predloge ali pripombe. Prav to spoznanje nas vodi v širjenje dejavnosti naše družbe in omogoča, da strankam ponujamo celovito ponudbo s področja skladiščenja blaga, špedicijskih storitev in transporta. Zavedamo se, da je zadovoljna stranka najboljša referenca.

Med najuspešnejša logistična podjetja se uvrščamo, ker naše storitve opravimo kvalitetno,jih nenehno izboljšujemo in vemo, da zmoremo biti še boljši.

Logistika je proces strateškega upravljanja, gibanja in shranjevanja materialov, delov in končnih izdelkov od dobaviteljev, preko proizvodnega podjetja do končnih kupcev (Bowersoxs).

ORGANIZACIJSKA SHEMA