Zaposlitev

Ste pripravljeni na nov karierni izziv?

Družba F.A. MAIK d.o.o. izvaja celovite logistične storitve. Smo hitro rastoče podjetje z jasno opredeljeno strategijo rasti in razvoja.

Pridružite se naši ambiciozni in strokovno podkovani ekipi ter skupaj z nami skrbite za visoko kakovostne storitve na vse kompleksnejšem področju logistike.

Prosta delovna mesta si lahko ogledate na zunanji povezavi.

Koga iščemo?

Ključni profili, ki jih iščemo, so disponenti/transportni referenti in skladiščni sodelavci (odpremniki, prevzemniki, viličaristi, blagovni manipulanti).

Želimo si sodelavce, ki svoje delo opravljajo predano in s strastjo, ki samostojno prevzemajo delovne naloge, so pripravljeni prevzeti odgovornost, kreativno rešujejo problemske situacije, stremijo k odlično izpeljanemu delu, so se pripravljeni nenehno dodatno razvijati, in imajo pozitiven vpliv na timsko delo.

Zakaj bi se nam pridružili?

Vzpostavljamo in ohranjamo delovno okolje, ki stremi k zadovoljstvu zaposlenih. Sodelavcem nudimo zanimivo in raznoliko delo v stabilnem mednarodnem podjetju z več kot 27-letno tradicijo, možnosti za izobraževanja in razvoj z vključenostjo vseh naših zaposlenih v F.A. MAIK akademijo (interna tematska izobraževanja in delavnice za zaposlene), stimulativno nagrajevanje in napredovanje, druženje na dnevu F.A. MAIK (športno-družabni dan vseh zaposlenih), kakovostne medosebne odnose, posebno pozornost namenjamo tudi zdravju in varstvu zaposlenih (sodelujemo v projektu POLET – za aktivno in zdravo staranje zaposlenih).

Želite oddati svojo vlogo?

Prošnjo za delo nam skupaj z življenjepisom posredujte na zaposlitev@fa-maik.com ali pošljite na naslov F.A. MAIK d.o.o., PE Perhavčeva 10, 2000 Maribor, Slovenija.

V spremnem pismu navedite katero delovno mesto si želite zasesti in zakaj ter kaj lahko doprinesete v naši skupini F.A. MAIK.

Za več informacij pokličite kadrovsko službo, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.
Kontakt: 02 46 000 86, Kadrovka in splošna služba