Transportne storitve

S storitvami cestnega mednarodnega transporta smo vsak dan prisotni v vseh državah Evrope, državah bližnjega vzhoda.

Dostavljamo delne in celotne pošiljke (FTL & LTL).

Vsa vozila so opremljena v skladu z ADR-zakonodajo, 90 % naših vozil je opremljenih za prevoz blaga pod temperaturnim režimom. Vozniki so usposobljeni za prevoz in nakladanje ADR-blaga (licence, izpit za viličarja …). Dnevno izvajamo distribucijo blaga po vsej Sloveniji in Hrvaški v roku 24 ur in 48 ur.

Med najuspešnejša logistična podjetja se uvrščamo, ker naše storitve opravimo kvalitetno,
jih nenehno izboljšujemo in vemo, da zmoremo biti še boljši.

DISTRIBUCIJA

Distribucijo izvajamo

  • iz Slovenije po Sloveniji in Hrvaški
  • iz Hrvaške po Sloveniji in Hrvaški
  • iz Avstrije po Sloveniji in Hrvaški

Naš vozni park sestavljajo lastna najsodobnejša vozila z motorji EURO 5EEV in EURO 6 in vozila čez 500 pogodbenih prevoznih podjetij.

Transportne storitve opravljamo z vsemi vrstami vozil (frigo, termo, cerada, tekočinske cisterne, praškaste cisterne, kontejnerski prevozi, dostavna vozila 3,5–25 t, kombinirana vozila, mega, jumbo itd.)

Vsa naša vozila so opremljena z GPS sistemom sledenja. Smo ekološko ozaveščeno podjetje, saj sodelujemo v projektu merjenja emisij z raziskovalnim inštitutom za varnostni razvoj IEES.

PONOSEN NOSILEC SQAS POTRDILA

Z ocenjevalno shemo za kemična podjetja SQAS ocenjujemo uspešnost ponudnikov logističnih storitev in distributerjev na področju varnosti, okolja, zaščite in kakovosti. Z vzdrževanjem certifikata skrbimo za varen mednarodni transport kemikalij in drugih nevarnih snovi.